Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.04.2020. do 26.04.2020.

0

Posao. Sedmica u kojoj su naglašene sa jedne strane nedoumice i nesigurnost, a sa druge odlična pokretačka energija i mogućnosti dobre realizacije svega čega se prihvatite.

Neke situacije se ubrzavaju i, koliko vam to jednim dijelom prija i pokreće vas, drugim vam donosi opterećenje i to prvo mentalno, jer niste sigurni da li možete da pohvatate u hodu sve što se dešava. Nestrpljivost i nervoza mogu posebno biti naglašeni u drugom dijelu sedmice. Ne žurite, gdje god da idete – ipak ćete stići na vrijeme.

Ljubav. Postoji neka forma nerviranja ili opterećenja kod vas u ovoj sedmici, ali ne bi se reklo da se to striktno vezuje za odnos sa voljenom osobom.

Nešto vas opterećuje – da li stvari koje čuvate samo za sebe, da li neka problematika po pitanju zajedničkih finansija. U svakom slučaju, malo ćete oscilirati, ali se to neće u većoj mjeri odraziti na vaš odnos sa partnerom. Vikend donosi rasterećenje.

Slobodni Blizanci, to što šarate na više strana jeste zanimljivo, ali vam može donijeti i probleme, koliko god da ih sada ne primjećujete. Trudite se da budete iskreni, prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima.

Hrana. Dosta napetosti je prisutno kod vas u ovoj sedmici, pokazivali to onima oko vas ili čuvali unutar sebe. Iz tog razloga i apetit može varirati, a vi ćete teško održavati balans po pitanju hrane, koliko god se trudili. U danima vikenda se opuštate i tada ćete već funkcionisati bolje.

Novac. Nervoza zbog nekih troškova koji su neplanirano iskočili pred vas.

Zdravlje. Nervoza i stres trenutno su vaši najveći neprijatelji.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info