Bik: Sedmični horoskop za period od 20.04.2020. do 26.04.2020.

0

Posao. Mlad Mjesec, u vašem znaku, uvodi vas u novu poslovnu fazu. Za neke od vas, ova sedmica predstavlja početak vraćanja u svakodnevne obaveze, a za druge uvod i organizaciju posla koji kreće od kraja aprila.

Bilo jedni, bilo drugi – imaćete manjih organizacionih problema u drugom dijelu sedmice. Izgledaće kao da se stvari dešavaju previše brzo za vaš ukus ili, bolje rečeno, za statičnost na koju ste se nekako privikli. Nadređeni vrše pritisak na vas i to vam se nimalo ne dopada.

Ljubav. Ukoliko nešto prikrivate od voljene osobe – da se razumijemo: ne mora to biti ništa spektakularno, neka vaša mala, slatka, tajna začkoljica – drugi dio sedmice može da donese da se u brzini ili u nerazmišljanju odate.

Ništa se posebno neće dogoditi – stvari će se za trenutak zatalasati pa smiriti. Vikend je samo vaš i partnerov – da u njemu uživate, zajedničkim snagama.

Slobodni Bikovi, čas vam je super u komunikaciji sa nekim, čas vas cijela situacija tjera na razmišljanje i presabiranje. I pored povremenih oscilacija, sa nekim ste se lijepo povezali i nastavljate dalje sa slatkim i podsticajnim razgovorima.

Hrana. Tranzit Mjeseca kroz vaš znak, u drugom dijelu sedmice, pojačava potrebu za uživanjima svake vrste pa i za hranom.

U ovom periodu možete pretjerati zato što vam je sve ukusno, mirisno, slatko, ali će biti i onih koji će nešto više konzumirati hranu na nervnoj bazi.

Novac. Novčana situacija je korektna, mada vas čeka nešto više troškova pred kraj sedmice.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom starijima. Mlađi – osjetljivost kože i disajnih puteva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info