Ovu proljetnu košulju možete nositi u svim prilikama

0

Košulja je vanvremenski komad garderobe i, zaista, skoro pa da ne postoji prilika u kojoj je ne možemo nositi. Što se tiče samog kombinovanja – savršeno se slaže od farmerica do suknje olovka kroja. Naravno, uvijek je dobro imati određenu košulju za određene prilike (recimo bijela, koja je univerzali komad garderobe), ali ako vam je cilj da ovog proljeća u potpunosti osvježite stajling onda birajte košulju sa cvjetnim dezenom.

Međutim, kako biste izgledale što bolje, poštujte i ovo pravilo: košulju sa cvjetnim dezenom nipošto nemojte kombinovati sa komadima garderobe koji imaju isti dezen, jer siguno ne želite da izgledate kao klaun. U nastavku pogledajte neke od najboljih kombinacija ovog proljeća.

Za poslovne prilike


Košulja sa cvjetnim dezenom zaista je idealna za mnogobrojne prilike pa tako možete da je nosite i na posao.

Veoma lako je možete uvrstiti u poslovni stajling, a što se tiče kombinovanja, crne pantalone i košulja sa cvjetnim dezenom stvaraju klasičnu i modernu, ali i jako privlačnu kombinaciju. Dodajte i blejzer u pastelnoj ružičastoj kako bi cjelokupni stajling izgledao što svežije i privlačnije.

Prava kraljica


Kraljevska plava jedna je od onih nijansi koje vam pomažu da privučete pažnju, izgledate veoma moderno i urbano, bez obzira da li odlučite da je u svakodnevni stajling uvrstite u vidu asesoara ili nekog od komada garderobe.

Primjera radi, možete odlučiti da košulju sa cvjetnim dezenom, na kojoj je zastupljena ova boja, kombinujete sa uskim farmericama i štiklama u kraljevskoj plavoj. Dobijate veoma skladnu kombinaciju koja je dostojna prave modne kraljice.

Nježno i romantično


Ružičasta je veoma nježna i privlačna, a može se reći i da je jedna od najromantičnijih boja. Ona nam dolazi u više nijansi (od klasične ružičaste preko fuksije i pastelne pa sve do puder ružičste).

Takođe, nema greške ukoliko odlučite da kombinujete različite nijanse ove divne boje, a košulja na kojoj se prostiru cvjetovi u nekoj od nijansi ružičaste odličan je izbor, zbog kojeg ćete uvijek biti u centru pažnje. Ovdje možete dodati i torbu u pastelnoj ružičastoj, a stajling završite pomoću klasičnih salonki, takođe, u nekoj od nijansi ružičaste.

Za sve prilike


Farmerice su veoma popularan i moderan komad garderobe, a najbolje od svega jeste što nikada ne izlaze iz mode i možete ih nositi u svim prilikama. Da, možete ih nositi i na posao, ali je potrebno da se držite sljedećeg pravila: birajte klasične krojeve, koji nisu iscijepani i koji na sebi nemaju bilo kakve aplikacije.

Takođe, veoma je bitno da to budu modeli koji su bijeli ili tamni. Kada je riječ o ovim drugim, možete ih kombinovati i sa košuljama sa cvjetnim dezenom, a koje će cjelokupnom stajlingu dodati dozu elegancije i romantike.

Opušteno i moderno


Kombinacije sa košuljama ponekada mogu stvoriti veoma ozbiljan i pomalo uštogljen stajling, mada to ne mora uvijek biti slučaj.

Ukoliko želite, da na veoma jednostavan i lagan način dobijete opuštenu i modernu kombinaciju, a u kojoj se akcenat stavlja na košulju, odlično ćete uraditi ukoliko košulju (u donjem dijelu) zavežete u čvor. Upravo to će dodati veoma modernu i mladalačku notu, a kombinacija je odlična za sve neobavezne prilike.

Ne zaboravite detalje


Veoma često previdimo ili čak i zaboravimo važnost malih detalja, a koji od sasvim obične kombinacije mogu stvoriti odličnu. Asesoari su zaista i više nego poželji u svakodnevnim kombinacijama, jer su odlična završnica i prepoznatljivi pečat cjelokupnom stilu.

Primjera radi, ukoliko odlučite da košulju sa cvjetnim dezenom (koja je blago tamnija) kombinujete sa farmericama, odlično ćete postupiti ako cjelokupnom stilu dodate bar jedan asesoar u nekoj od živopisnih boja. Žuta torba svakako je odličan izbor, jer će pomenutu kombinaciju “otvoriti”, učiniti je svježijom i modernijom.

Totalno osvježenje


Kao svake proljetne i toplije sezone, tako i ove, bijela nam dolazi u prvi plan te je zastupljena na svim komadima garderobe.

Košulja sa cvjetnim dezenom, kod koje se cvjetovi nalaze na bijeloj podlozi, veoma je privlačan i moderan komad garderobe ove proljetne sezone, a možete je veoma dobro iskombinovati sa svim drugim bojama. Međutim, nećete napraviti grešku ni ako je kombinujete sa drugim bijelim komadima garderobe, a bijela suknja samo je jedna od opcija.

Najpopularnija boja


Žuta. Tako svježa i vesela, topla i privlačna, trenutno je jedna od najpopularnijih boja. Ono što je kod nje odlično jeste to što se može kombinovati sa svim neutralnim nijansama, ali veoma dobro se slaže i sa svjetlijim i živahnijim bojama.

Košulja sa cvjetnim dezenom, koja ima žutu podlogu, komad je garderobe koji će vam pomoći da izgledate veoma moderno, a idealna je za kombinovanje sa pantalonama, farmericama ili suknjama.

Ultra elegantno


Naravno da postoje situacije kada nam je potrebno da izgledamo veoma elegantno, a da bismo postigle prvoklasnu dozu elegancije, u tome nam može pomoći i košulja sa cvjetnim dezenom.

Krem ili bež podloga preko koje se prostiru cvjetovi tamnijih i svjetlijih boja, u kombinaciji sa tamnim pantalonama ili tamnom suknjom olovka kroja, samo je jedna od opcija koje nam pomažu da izgledamo elegantno, ali i veoma moderno i privlačno. I, ovo je kombinacija koju možete nositi baš u svim prilikama.

Ultra urbano


Tokom veoma toplih proljetnih dana, šorc je veoma poželjan komad garderobe, a koji vam možete pomoći da izgledate veoma urbano. Naravno, sigurno ga nećete moći nositi u svim prilikama, ali definitivno možete u neobaveznim situacijama (kafa sa prijateljicama, neobavezne dnevne varijante poput šetnje ili šopinga).

Šorcevi dolaze u više modela, a jedan od najboljih svakako je ovaj sa visokim strukom. Kombinujete ga sa košuljom sa cvjetnim dezenom, što vam može pomoći da izgledate malo “ozbiljnije” (ali i dalje veoma opušteno), veoma interesantno i ultra urbano.

Prekrasna poslovna kombinacija


Ukoliko je poslovno, ne mora biti bezlično! Vođeni tom idejom, dodajte košulju sa cvjetnim uzorkom u svakodnevni stajling.

Veoma lako je možete kombinovati sa suknjom olovka kroja (što je i najelegantnija suknja, a koja je idealna za poslovne prilike) i dobiti stajling moderne, poslovne žene. Stajling završite pomoću obaveznih štikli. Takođe, nemojte zaboraviti ni na asesoare.

Bogati dezen


Kada je riječ o košuljama sa cvjetnim dezenim, onda postoji i nekoliko opcija. Jedna od njih je model košulje na kojem je zastupljeno tek par cvjetova (manjih ili većih), a drugi modeli podrazumijevaju bogatiji dezen koji je kombinacija krupnijih i sitnijih cvjetova, a koji u potpunosti prekrivaju podlogu.

Ovaj drugi model odličan je izbor za sve formalne prilike, jer vam može pomoći da izgledate veoma privlačno, a kombinujete ga sa jednobojnim komadima garderobe.

Midi suknja i košulja


Midi suknja i košulja idealan su izbor za tople proljetne dane, a ove sezone možete u svoj svakodnevni stajling dodati i košulju sa cvjetnim dezenom koja će se odlično slagati sa svim modelima jednobojnih suknji.

Ukoliko volite midi suknje, onda vam je i jasno da ih možete nositi u svim prilikama pa, tako, model do sredine lista bio bi najbolja opcija baš za sve prilike, jer dužina ovog modela “dozvoljava” da ga nosite i na posao. S druge stane, modeli koji sežu do koljena ili tek ispod njih, idealni su za sve neformalne varijante.

Košulja i haljina


Ovo možda i jeste pomalo neobično, ali je veoma zanimljivo i moderno. Inspiracija za ovu kombinaciju potiče od kombinacije tregerica i košulje, a što je odličan izbor za mnogobrojne, opuštene prilike.

Međutim, kombinacija košulje i haljine stajling je koji možete nositi u svim prilikama, ali samo pazite da dužinu haljine prilagođavate datoj situaciji (mini haljina je idealna za izlaske, dok bi midi haljina bila pun pogodak za poslovne prilike).

Za svježije dane


Tokom nešto svježijih jutara ili večeri, bilo bi dobro da cjelokupnom stajlingu dodate i neku od proljetnih jakni. Blejzer ili baloner uvijek su poželjna opcija, a kožne helanke ili kožne pantalone komad su garderobe koji jako dobro možete iskombinovati sa mnogim drugim odjevnim predmetima.

Jedan od njih je i košulja sa cvjetnim dezenom, a koja će u potpunosti osvježiti ovaj stajling i učiniti ga još modernijim i ženstvenijim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info