ZARA: Ove cipele će vam dati skupocjen stajling (a sada su na rasprodaji)

0

Određeni komadi garderobe uvijek vam mogu pomoći da vaš stajling podignete na jedan viši nivo, ali u tom smislu ne bi trebalo da zapostavljate ni asesoare, a posebno ne obuću.

Upravo obuća, na veoma jednostavan način, može od sasvim obične kombinacije napraviti fantastičnu, a to je slučaj i kada je riječ o ovim cipelama.


Životinjski dezen ili animal print možete pronaći na mnogobrojnim asesoarima i modelima obuće, mada ni komadi garderobe nisu izuzetak. Dezen krokodilske kože jedan je od najpopularnijih koji nam dolaze iz životinjskog carstva pa cipele, ukrašene pomenutim dezenom, jedan su od najboljih načina da unesete male, ali značajne promjene u svoj svakodnevni stajling, a sve s ciljem postizanja modernijeg izgleda.


Bitno je napomenuti kako vam upravo ovaj dezen može pomoći da dobijete i pomalo glamurozan i skupocjen stajling (naravno, poželjno je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran, mada ni tu nećete pogriješiti, jer je ipak riječ o prilično neutralnoj vrsti dezena), a ove cipele bez problema možete nositi u svim prilikama.


Na kraju, dodaćemo i to kako su mokasine uvijek moderne i popularne (o udobnosti da ne govorimo), a tako ih lako možete ukombinovati gotovo u svaki stajling. Odlična vijest je i to što su ove mokasine od danas na rasprodaji – snižene su za 45% te trenutno koštaju 25.95 KM. Možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info