m:tel Playground: Pridružite nam se na online meetup-u

0

Novi rok za prijavu vaših m:tel Playground IoT ideja je 20. maj, a prvi online meetup očekuje vas već u četvrtak 16.04. od 18.00 časova

Vrijeme provedeno u kući može da bude i inspirativno. Zato smo odlučili da rok za dostavu vaših IoT ideja u okviru Playground programa, pomjerimo do 20. maja 2020. godine.

A dok razmišljate o svojim idejama možda vam upravo naši online meetup događaji, pomognu da svoju ideju iskristališete do savršenstva.

Zato vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak od 18.00 časova kada vam donosimo zanimljiv razgovor sa Dejanom Dramićaninom (BitGear) i Milošem Milisavljevićem (Strawberry Energy), dvojicom istaknutih stručnjaka u IoT domenu. Iz perspektive osoba čija je IoT svakodnevica, donosimo priču o IoT tehnologiji, procesu razvoja proizvoda, biznis strani IoT-ja, a poseban osvrt ćemo dati na IoT i energetsku efikasnost, što je i tema ovogodišnjeg m:tel Playground izazova. Tokom događaja imaćete priliku da saznate i više detalja o samom m:tel Playground programu i da dobijete osnovne smjernice za učešće u ovogodišnjem IoT izazovu.  

Online događaj vam donosimo putem Zoom servisa. Prijave su obavezne na ovom linku.

Tu smo za vas i očekujemo vas na našem online druženju!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info