Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.04.2020. do 19.04.2020.

0

Posao. Jaoj kad grunete ove sedmice… Doduše, vi ste to uradili još u prethodnoj sedmici, otvorili neka vrata (možda je bolje reći – razvalili ih), pokrenuli sve ono što je bilo u zastoju ili zablokirano i sada je vrijeme da trčite.

Ako mislite da će bilo šta ići opušteno – neće. Vi ćete biti kao u struju uključeni i ništa i niko neće moći da vas stigne i uspori. Samo nemojte u tom trčanju da se sapletete ili da previše impulsivno odreagujete. Pred vama je dobra poslovna sedmica sa mnoštvom prilika i dobrih informacija.

Ljubav. Ukoliko imate posla preko glave, onda ćete trenutke provedene sa voljenom osobom ispuniti dobrom energijom i lijepim dešavanjima, aktivnošću. Ukoliko ste silom primorani da budete statični, voljena osoba će umjeti da pronađe način da zajedničko vrijeme bude kvalitetno.

Kako god okrenuli, vama je ova sedmica na emotivnom planu dobra. Čak i ako bude nekih razloga za trenutno nezadovoljstvo, oni će se brzo prevazići.

Slobodne Vodolije – ljubav, ah ljubav… Tu je, začikava, flertuje, čačka vas. Ni vi joj ne ostajete dužni, nimalo. Jedino je problem ako tih „ljubavi“ ima više…

Hrana. U periodu ste koji donosi pojačanje aktivnosti i više trošenje energije. Ako sada imate namjeru da se ugojite, onda ćete morati žestoko da se potrudite oko toga, jer to neće ići lako. Vodolijama kilogrami odlaze ili ih makar držite pod kontrolom.

Novac. Ako nema novca, stvorićete ga. To sada nije problem..

Zdravlje. Mars vam daje ludu energiju. Trošite je i sve će biti kako treba. Ukoliko je nakupljate, slijede problemi sa pritiskom, krvnim sudovima, anksioznošću.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info