Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.04.2020. do 19.04.2020.

0

Posao. Biće povremeno nekih oscilacija i težine u ovoj sedmici. To mogu biti talasi obaveza koje dolaze baš onda kada već imate posla preko glave ili mogu biti kratkotrajna razmimoilaženja sa saradnicima ili nadređenima.

Ali, ovo će doći i završiti se brže nego što je započelo. Suština je da je pred vama jedna izuzetno dobra poslovna sedmica sa puno dešavanja i još više povoljnih poslovnih prilika. Bićete totalno u svom elementu i očekuju vas odlični rezultati.

Ljubav. Iako će izgledati kao da su se potpuno spontano pokrenule neke priče između voljene osobe i vas – to neće biti tako.

Trenutna otvorenost je posljedica perioda kroz koji ste oboje prošli i, isto tako, oboje smatrate da treba reći sve, bilo to dobro ili loše. U ovoj ćete sedmici pogledati jedno drugo u oči i reći sve što vam je na srcu. I to će biti dobro. Pokrenuće vas oboje i donijeti vam dobru energiju.

Slobodne Vage, ako nemate makar dvije simpatije i dva „terena“ na kojima flertujete, onda nešto ne radite kako treba. Ovo je vaše vrijeme za komunikaciju sa suprotnim polom. Prilika će biti i to više nego što mislite.

Hrana. Ili su apetiti smanjeni ili vi trošite kalorije mnogo brže nego inače. Kao da vam je metabolizam ubrzan i sada se lako rješavate „viškova“. Jedino će potreba za slatkišima ostati konstantna. Dobro je što se ovo neće odraziti na vašu liniju.

Novac. Korektna situacija na polju finansija.

Zdravlje. Povremeni problemi sa glavoboljama, sinusima ili sa kožom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info