Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.04.2020. do 19.04.2020.

0

Posao. Pravi radni impuls slijedi u ovoj sedmici. Sve što je bilo u zastoju ili samo u vašim planovima, sada se pokreće i počinje da se ostvaruje. Prisutno je veliko ubrzanje koje će vama i te kako prijati, koliko god voljeli da se povremeno „žalite“ kako eto glavu od posla ne možete da dignete.

Vi tražite posao, ali i posao traži vas. I pronaći ćete se i to vrlo uspješno. Od ove sedmice se otvara prostor za krupnije poslovne promjene i vi ćete to jedva dočekati. Dobra je sedmica pred vama.

Ljubav. Ukoliko imate odnos sa voljenom osobom u kojem postoji i ona prijateljska i zabavna crta, ukoliko volite i želite što više da čavrljate zajedno, vama će onda biti super u ovoj sedmici.

Ukoliko baš i niste u tom fazonu, onda ćete oboje pronaći neku svoju zanimaciju i posvetiti joj se što se opet neće pokazati kao loše, jer nećete nervirati jedno drugo. Kako god okrenuli, sada možete da se uskladite.

Slobodne Škorpije, vama nije potrebno iz kuće da mrdnete. Ljubavne prilike vam dolaze „na noge“ i to nije jedna osoba nego više njih. Vama lijepo i dobro, a dobro i njima. Šta će biti od ovoga – još je rano za utvrditi.

Hrana. Pojačane obaveze i više energetskog trošenja djelovaće na Škorpije dvojako u ovoj sedmici. Neki od vas neće imati dovoljno vremena da sjednu i jedu kako treba pa ćete samo usput gricnuti ponešto. Drugi će zbog istih razloga da se okrenu brzoj hrani, tijestima, slatkišima.

Novac. Novca će biti.

Zdravlje. Početkom sedmice ste malo osjetljiviji, a tada postoji i mogućnost povreda. Ostatak sedmice – dobar.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info