Lav: Sedmični horoskop za period od 13.04.2020. do 19.04.2020.

0

Posao. Sve u zavisnosti od vaših ličnih natalnih karata – za Lavove postoje dvije opcije u ovoj sedmici. Ili ćete biti u potpunosti zatrpani poslom, ali će vam to negdje prijati, jer ćete se osjećati korisno, sposobno, ambiciozno. Ili ćete pak biti toliko besposleni da ćete se uzvrtiti i nećete znati šta ćete sa sobom.

Ovi prvi – vi ćete imati super rezultate. Ovi drugi – ako ste onemogućeni da radite, niste onemogućeni da planirate, da se bavite nekim drugim aktivnostima, da budete kreativni i pravite osnovu za naredni period.

Ljubav. Mnogo je ova sedmica bolja u odnosu na neki duži prethodni period. Dobili ste neke potvrde, neke riječi od voljene osobe koje su vam bile bitne i koje su podigle vaše raspoloženje i cjelokupan način funkcionisanja.

U ovoj se sedmici lako dogovarate, lako usaglašavate. U ovoj sedmici ste na talasu dobre energije koja vas nosi. Ukoliko imate nekih nedoumica, posavjetujte se sa prijateljima, oni imaju prave putokaze za vas.

Slobodni Lavovi, ljubavne prilike su tu i osobe koje se interesuju za vas samo čekaju vašu inicijativu. Vi i biste i ne biste, krenete pa stanete. Dokle mislite tako?

Hrana. Raspoloženje je tu, dobra energija je tu pa će samim tim i apetit biti kako treba. Dobro je što ste pronašli neki fin balans – niti se prejedate niti gladujete. Sve vrste salata sada će vam fenomenalno prijati, kao i obroci sa većim udjelom povrća.

Novac. Ovdje je korektna situacija.

Zdravlje. Stare boljke mogu eventualno donijeti prolaznu problematiku. Inače – dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info