Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.04.2020. do 19.04.2020.

0

Posao. Odlična sedmica je pred vama. Da li to znači da će biti savršena? Ma me – nema toga u životu. Ali će vas ova sedmica totalno pokrenuti. Sve ono što je kočilo – otkočiće se. Sve ono što je bilo blokirano – pokrenuće se.

Svi oni koji vas nisu podržavali (bar je takav bio vaš utisak), sada će vam dati vjetar u leđa. Shvatite ovu sedmicu vrlo ozbiljno – ona vam donosi ogromne mogućnosti da preokrenete neke stvari i otvorite sebi prave poslovne šanse. Posle dužeg vremena, osjetićete se zaista dobro.

Ljubav. Kažite sve što vam je na umu, a i partner će isto to uraditi. Shvatićete („o čuda!“) da ste na istim talasnim dužinama i da potpuno isto razmišljate. Da vas iste stvari bole i da iste stvari želite. Potpuno otkrovenje kada je komunikacija sa voljenom osobom u pitanju.

Smijeh, onaj najiskreniji i najopušteniji i mnogo dobrog raspoloženja useliće se u vaš odnos. Podsticaćete jedno drugo i osjećati se kao da se ponovo zaljubljujete ispočetka.

Slobodni Blizanci, što ste razmišljali, opterećivali i mučili sebe raznoraznim pitanjima i nedoumicama – sada je tome kraj. Ta osoba preko puta vas jeste ona koju zaista želite.

Hrana. To što samo cvrkućete okolo, to je baš slatko i simpatično. No, to ne znači da trebate i da jedete kao ptičica. Ništa vam ne bi falilo da konzumirate i malo konkretniju hranu, a ne samo voćkice, povrćkice i slatkiše.

Novac. Novac će dolaziti i odlaziti. Ali će ga biti.

Zdravlje. Nemojte mnogo da se luftirate na promaji. Pogotovo ako ste preznojeni. Prehlada vreba!

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info