Bik: Sedmični horoskop za period od 13.04.2020. do 19.04.2020.

0

Posao. Drugačije funkcionišete nego do sada i, koliko god vam to unosilo nervozu u prethodnom periodu, sada počinjete da se opuštate i lakše se prilagođavate različitom tempu i načinu rada.

Postoje još uvijek neke nedoumice, možda i strahovanja – imaćete oko njih par momenata u ovoj sedmici ispunjenih nervozom, ali negdje i vi vidite da su oni prenaduvani i preuveličani. U principu, poslovni tokovi se odvijaju onoliko normalno koliko je to moguće u postojećim uslovima.

Ljubav. Sve ono što je dugo čučalo u vašim mislima, sve ono neizrečeno, prećutano, potisnuto, sada će željeti da izađe. Impuls je prejak da biste uspjeli da te riječi zadržite, a i nepotrebno je. Otvorite se prema osobi do koje vam je stalo, bez obzira da li je to partner ili neko koga simpatišete.

Ukoliko ste zauzeti, raščistićete teren i otvoriti mogućnosti za drugačiji, bolji način funkcionisanja sa osobom koju volite. Poslije početne nervoze, oboje ćete osetiti olakšanje.

Ukoliko ste slobodni, jača, intenzivnija i strasnija komunikacija sa simpatijom će se pokrenuti. Oboje jedva priželjkujete susret.

Hrana. Mirniji ste, bolje funkcionišete, najveći dio nervoze je pod kontrolom i, samim tim, nećete imati većih oscilacija po pitanju ishrane. Bili neki veliki ljubitelj povrća ili ne, sada vam je ono zaista potrebno, naročito zelenolisno.

Novac. Ovdje je situacija u redu. Novac ili dolazi ili na pravi način raspolažete postojećim sredstvima.

Zdravlje. Što više budete u pokretu, bolje ćete se osjećati. A malo je vjerovatno da ćete u ovoj sedmici mirovati.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info