Horoskop: Ovih 5 znakova očekuje sreća dok je Venera u Blizancima

0

Venera, planeta ljubavi i novca, 03. aprila ušla je u znak Blizanaca i donosi pojačana pozitivna osjećanja, intelektualno povezivanje s drugima i ugodne razgovore.

Par dana nakon što je Venera ušla u Blizance, počela je predretrogradna faza nadolazeće retrogradnosti Venere, koja zvanično počinje 13. maja i traje do 25. juna. Post-retrogradna zona trajaće sve do 29. jula.

Retrogradna Venera u Blizancima omogućiće vam da riješite karmičke probleme i na analitički način se bavite prošlim vezama. Odvojićete se od emocija i odlučiti koga i kakvu energiju želite u svom životu.

Pronaći ćete i inovativne načine za manifestovanje novca. Emocije i osjećanja mogu postati maglovita, ali ćete uspjeti da steknete jasnoću i imate dublje razumijevanje stvari i odnosa do kraja tranzita. Izaći ćete na drugu stranu ovog kosmičkog fenomena jači i mudriji.

Evo kojih 5 znakova će imati najviše sreće tokom Venere u Blizancima.

Ovan


Vrijeme je da se izrazite i pokažete svoju pravu prirodu. Imate dobru komunikaciju i jasno pokazujete svoja osjećanja. Očekuje vas razvijanje odnosa i ljudi će biti otvoreni za razgovor s vama.

Imate ugodnu energiju koja osvaja i privlači, a naročita sreća očekuje zaljubljene Ovnove koji će unaprijediti odnos s partnerom.

Blizanci


Kada je Venera ove godine osvojila vaš znak Zodijaka, to znači da ćete vi u narednom periodu definitivno biti najseksipilniji i najharizmatičniji i najerotičniji znak.

Bićete u centru pažnje i imaćete jaču intuiciju. Ljubav vas osvaja na svakom koraku i planu. Slobodno joj se prepustite i uživajte do maksimuma.

Lav


Prijatelji su vaš izvor inspiracije i jedni drugima u izazovnim vremenima dajete veliku podršku. Širite ljubav i osjećaj solidarnosti, a karma pamti dobra djela.

Spremni ste da pomognete u svakoj nevolji, a mnogi Lavovi će se pod uticajem Venere angažovati u društveno korisnom radu. Ovo je period dobrih aktivnosti koje će vam donijeti sreću u narednim danima.

Strijelac


Dug je put do pronalaženja emocionalnog blaženstva, ali sada ga napokon uspostavljate. Nakon perioda nervoze, nedostatka samopouzdanja i teškoća, postižete izbalansiranu energiju i unutrašnji mir.

Oslonite se na svoju intuiciju i vjerujte svom srcu prije nego što donesete konačne odluke o svojoj vezi. Jer, ako ne možete vjerovati sebi, kako ćete onda vjerovati bilo kome?

Vodolija


Očekuje vas period flerta i ljubavnih varnica. Ako ste slobodni, moguće je da ćete preko društvenih mreža započeti dopisivanje sa osobom koja vam se odavno dopada.

Ova ljubavna priča je tek na početku, ali obećava da će se razviti u nešto romantično, prelijepo i istinski vrijedno truda. Srećno!

Izvor: Sensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info