ZARA: Ove fantastične cipele ćete nositi cijelo ljeto (a sada su na rasprodaji)

0

Koliko god pari imale, sigurno ih nemamo dovoljno. To je jednostavno tako i ne možemo sebi pomoći. Naravno, postoji tako mnogo modela cipela koje možemo nositi u mnogobrojnim prilikama, a veoma rado ih kupujemo i na sniženjima i rasprodajama.


Upravo takve su i ove ZARA cipele: trenutno su na rasprodaji, veoma lako ih možete ukombinovati gotovo u svaki stajling, a idealne su za tople dane, bilo da je u pitanju proljeće ili ljeto. Riječ je o ravnom modelu cipela sa otvorenom petom, a što ih čini veoma udobnim i fantastičnim izborom za toplije dane.


Pored toga, upravo ovaj model cipela može vam pomoći da vaše noge izgledaju duže te da vizuelno dodate par centimetara svojoj silueti, sve zahvaljujući šiljatom vrhu i neutralnoj boji odnosno boji kože. Takođe, možete ih nositi i u mnogobrojnim prilikama bilo da ih kombinujete sa farmericama, suknjama, širokim pantalonama ili haljinama.


U slučaju da vam se ne dopada boja kože, možete se odlučiti za crno-bijelu opciju, koja je jednako moderna i privlačna. A sada dolazimo i do veoma interesantnog dijela, a to je cijena. Ove fantastične ZARA cipele trenutno su na rasprodaji, snižene su za 45% te koštaju 25.95 KM. Možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info