Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Neke prepreke i problemi će se sami skloniti, nešto će se uz mnogo sreće obaviti baš onako kako vama odgovara, a neke ćete razbucati tako da ni traga od njih neće ostati.

Sa Saturnom i Marsom u vašem znaku na crtu niko ne smije da vam izađe, jer malo smijehom i šarmom, a malo više pritiskom i neodustajanjem, rješavate sve. Da li ćete se nervirati? Hoćete, to ne može da vas zaobiđe. Ali energetski priliv koji sada nosite ne možete i ne smijete da propustite. Borite se za sebe i za ono što želite.

Ljubav. Ako vam je do sada bilo dobro sa voljenom osobom, biće tako i dalje. Više ćete obraćati pažnju jedno na drugo, začikavati se i međusobno podsticati. Ako ste pak imali nekih talasanja i razmimoilaženja, u ovoj sedmici ćete napraviti cunami.

A kada se sve smiri, onda ćete da se lijepo ismijete i zagrlite. Vazduh se raščistio, nagomilana tenzija je otišla negdje daleko, negativna energija izbačena i sada se može nastaviti opušteno dalje. Vodolije, ništa ne možete jednostavno…

Slobodni, bilo da se nadate ili ne nadate – ljubav stiže. Bilo da jurite za njom ili ne – ona opet dolazi. Bili aktivni ili statični -da vas omaši ne može.

Hrana. I u ovoj sedmici se nastavlja „ne može se uhvatiti ni za glavu ni za rep“ vaše funkcionsanje po pitanju ishrane.

Ili ste vječito gladni ili ste siti svega. Za ručak biste da jedete čokoladnu tortu, a sljedećeg dana vam je mrska i sama pomisao na hranu. Pijte vodu, ne hvatajte se za alkohol.

Novac. Novca će biti, za to ne brinite.

Zdravlje. Mnogo je jaka energija koju trenutno nosite. Ako ne želite da se okrene protiv vas, kroz glavobolje, probleme sa pritiskom, ubrzano lupanje srca, nervozu – budite u pokretu, vrlo, vrlo, vrlo aktivni!

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info