Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Vi biste baš onako lijepo da sjednete i da se dogovorite oko svega, ali oni preko puta vas tjeraju po svome i pokušavaju da vam nametnu svoj način funkcionisanja. Koliko god da ste vi fini i suptilni i šarmantni i ostalo, definitivno je da nećete ni moći niti željeti da prećutite.

A onda će se vidjeti šta vi sve imate da kažete. Posle kratkotrajnog talasanja, stvari će se slegnuti i situacija srediti, čak i poboljšati. Ako pitate da li ćete imati posla – hoćete. To ne može da vas zaobiđe, jednostavno – u takvom ste periodu.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku, naravno u opoziciji sa Suncem iz partnerskog polja, dovešće do toga da Vage u ovoj sedmici jednostavno moraju progovoriti. Pa sviđalo se to drugoj strani ili ne sviđalo.

Iako sam početni momenat može izgledati kao opšte rasulo i vrlo dramatično, poenta je da će ovo raščistiti situaciju u vašim emotivnim relacijama i dovesti do boljeg odnosa i još bolje komunikacije. A ako kao par „puknete“ – malo je vjerovatno da je to trajni prekid.

Slobodne Vage, zanimljiva nova poznanstva i još zanimljivije komunikacije su ono što vas čeka u ovoj sedmici. Stvari se pokreću i to vam prija.

Hrana. Kako dolaze raspoloženja i neraspoloženja, tako će se potreba za hranom smanjivati ili pojačavati. Jedino što će ostati konstanta jeste pojačana želja za slatkišima kojoj vi ne možete (možda je bolje reći ne želite) da pobjegnete.

Novac. Iako su vam prilivi haotični, oni ipak dolaze.

Zdravlje. Ako hoćete da se osjećate dobro, morate biti aktivni. To će vas dovesti u psiho-fizički balans.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info