Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Pomalo su vas neke situacije stisle, ne osjećate se baš najbolje u trenutnim okolnostima, ali kako dani prolaze sve vam je više jasno da ste se nervirali bez razloga. Stvari funkcionišu i, što je zanimljivo, funkcionisaće još bolje.

U ovoj sedmici vas očekuju mnogobrojne promjene koje će se pokazati kao pozitivne po vas. Takođe, bićete vrlo aktivni, pred vama su jake komunikacije i dogovori koji će tek pokazati svoju pravu vrijednost, mada i ovako, na prvi pogled, ne djeluju nimalo loše.

Ljubav. Malo se svađate, malo se volite. Međutim, to što se svađate je rješivo iako u nekim momentima može izgledati kao da ste se posvađali za sva vremena.

U principu, kroz nestabilnost dolazite do stabilnosti, kroz tenziju dolazite do strasti, kroz raspravu dolazite do ljubavi. Koja god da je početna tačka, ona krajnja ipak jeste emocija. Jeste ova sedmica pomalo šarena, ali ona vas ipak uvodi u mnogo ljepši i sadržajniji ljubavni period.

Slobodni Strijelci, tu se već nešto krčka ispod površine, a ukoliko još uvijek nije naletila nijedna osoba, ne brinite – uskoro će. Ljubavni aspekti ne mogu da vas zaobiđu.

Hrana. Vaša ishrana sada zavisi od toga koliko se uspješno nosite sa opterećujućim periodom. Neki od vas bježe u impulsivno grickanje svega što je jestivo, a drugima se apetit u potpunosti zamrznuo. Ni jedno ni drugo nije dobro, pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.

Novac. Stisli ste se, ne može se ni marka izvući od vas. Bez razloga, finansije su korektne.

Zdravlje. Manje prehlade, povrede, posjekotine, opekotine. Ne jurcajte kao muva bez glave.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info