Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. U jednom trenutku se fenomenalno nosite sa pritiskom koji evidentno postoji na vas, u drugom napravite dramski spektakl – rekao bi čovjek da ćete dići od svega ruke i odustati. Naravno, nema ništa od toga.

I pored toga što kukate povremeno na sav glas, vi nastavljate dalje svima u inat, najprije sebi. Trudite se da se organizujete, iako vam je sada ta organizacija misaona imenica. Ako su neke situacije u zastoju, ne lupajte glavom o njih – one će krenuti da se rješavaju od sljedeće sedmice.

Ljubav. Sve što radite u ovoj sedmici, radite kroz strast i u trenutku. Ni vi sami ne znate šta ćete uraditi u narednom momentu – prepuštate se ludoj energiji koja vas sada nosi pa gdje god da vas odvede.

Zato će u ovoj sedmici biti velikih oscilacija u partnerskim odnosima. Čas ludo zabavno i sa puno strasnih varnica, čas ćete samo siktati na drago vam biće. I kako će se to sve završiti? Skroz ok, koliko god vi željeli da u nekim momentima presiječete kao sjekirom.

Slobodne Škorpije, emotivno ste probuđeni i sada „pecate“ na više strana. Imate li neki konkretan plan u glavi? Vjerovatno ne, samo vam je lijepo i uživate.

Hrana. Kad vas uhvate nemiri i nervoza, pojeli biste nogu od stola, sopstveni želudac plus sve ono što je u frižideru. Kad ste u zen fazi, funkcionišete na dva lista zelene salate i malo svježeg vazduha. U ovoj sedmici imate i jedno i drugo.

Novac. Ako su prilivi do sada bili stabilni, biće i dalje. Ako nisu – malo se strpite.

Zdravlje. Najveći neprijatelj trenutno vam je sopstvena psiha. Budite aktivni tijelom, ne mozgom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info