Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Ne bjesnite i ne povlačite ishitrene poteze ukoliko neke situacije ne idu onako kako ste vi zamislili ili kako ste se sa drugima dogovorili. Jednostavno, okolnosti su takve da donose promjene u svakom momentu  i moraćete da naučite da rješavate stvari u hodu i da se ne nervirate zbog toga.

Takođe, ne donosite zaključke o poslovnoj situaciji i svojoj stabilnosti na radnom mjestu na osnovu trenutnih dešavanja. Sada sve izgleda mnogo teže i komplikovanije nego što zaista jeste.

Ljubav. Vrlo ste osjetljivi, osjećanja su u ovom periodu prenježna i lako ćete sve shvatati kao atak na svoju sigurnost. Postoji taj neki raskorak u onome što želite i očekujete, u odnosu na ono što dobijate, ali morate pokušati da realnije sagledate situaciju i da shvatite da je odnos sa partnerom dobar i da ne tražite nemoguće.

Hvatajte se za lijepe stvari između vas dvoje, ne za one koje vi doživljavate kao negativne. Ne tražite svađu, jer ćete je dobiti, a tek to vam neće odgovarati, čak iako ta svađa neće ostaviti trajne posljedice.

Slobodni – kontakti preko interneta i prijatelja koji će vas opustiti.

Hrana. Sedmica pojačane nervoze i unutrašnje napetosti pa će i apetit biti sa vrlo velikim oscilacijama. Pokušajte da se držite nekog ustaljenog reda i rasporeda, nemojte ići iz krajnosti u krajnost.

Novac. Nervoza po pitanju finansija.

Zdravlje. Pojačana nervoza, sklonost povredama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info