Rak: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Nikako da se prilagodite promjenama u organizaciji posla – sve vam smeta, sve vas usporava ili se nervirate zato što neke stvari ne funkcionišu „iz prve“. Smeta vam trenutno i odnos onih koji određuju smjer poslovanja i način djelovanja prema vama, jer ste ubijeđeni da se stvari ne rade na pravi način i da biste vi to uspjeli mnogo bolje.

Vaše ideje sada nisu nimalo loše i bilo bi fino kada biste uspjeli da ubijedite saradnike i nadređene da vas saslušaju, jer imate štošta pametno da predložite.

Ljubav. Postoji nesklad između emocija i racija, kad god je na nebu pun Mjesec, a u ovoj sedmici je to naglašeno dodatno, jer ovaj aspekt zauzima osu – dom, sigurnost, početak/kraj i status.

U prevodu – ovo su pomalo ustalasani dani u vašim emotivnim relacijama, gdje ono nakupljeno i sakrivano i od samih sebe, ali i od osobe preko puta vas, može težiti da izađe. Najprije je prisutna unutrašnja borba i konflikt. Ako je za utjehu, tenzija će početi da popušta u danima vikenda.

Slobodni Rakovi, opuštate se kroz komunikaciju sa nekim, ali su osjećanja u vama nedefinisana i još uvijek ne znate šta je ono što želite od ove osobe.

Hrana. I opet pun Mjesec. I opet Rakovi pokušavaju da sve oko sebe zaokrugle, a sami i nemaju neki poseban apetit.

Grickajte što više voće i povrće – jabuke, narandže, kruške, rotkvice, cveklu, paradajz. I pijte puno, puno, puno tečnosti.

Novac. Novac vam se u ovoj sedmici izvlači iz džepa, htjeli vi to ili ne.

Zdravlje. Nervozni ste i možda ne jedete kako treba, ali niste loše.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info