Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. I pored zabrinutosti, koja evidentno još uvijek postoji u vama, i pored toga što trenutno nemate pojma kako ćete riješiti neke situacije ili u kom će pravcu one ići – vi ste u savršenom radnom raspoloženju.

Sve bolje uspijevate da se organizujete, sve jednostavnije i brže funkcionišete, a mora se priznati i da ostvarujete sve značajnije rezultate. Jedina prepreka u ovoj sedmici vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava. Nemojte to da radite – iskulirajte.

Ljubav. Partner je sklon da kaže i što misli i što ne misli, a vi ste skloni da vam se to uopšte ne dopadne i da vas iritira. Nervozna i negativna energija se može kumulisati i dovesti do ozbiljnijeg emotivnog potresa sredinom sedmice.

Međutim, čak i pored toga što situacija može djelovati dramatično i neki od vas biti na korak od prekida i odvajanja, ipak bi strasti trebalo ubrzo da se stišaju i pronađe kompromisno rješenje i dogovor.

Slobodni Ovnovi, čak i da ste od jutra do sutra zatvoreni u četiri zida, ljubavne prilike ne mogu da vas mimoiđu. Štaviše – i te kako je moguć kontakt sa više osoba, sve podjednako zanimljive i privlačne.

Hrana. Jasno vam je da jedete na nervnoj bazi i da pretjerujete, ali još uvijek ne uspijevate da pronađete način da se zaustavite u grickanju svega jestivog što vam dođe pod ruku. Početkom sedmice su mogući čak i stomačni problemi.

Novac. Nije vrijeme za impulsivne veće troškove i kojekakve kombinacije po pitanju novca.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa spavanjem i sklonost povredama. Mentalno ste „labavi“, ali fizički skroz ok.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info