Lav: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Za sve što radite biće vam potrebno mnogo strpljenja, onog istog strpljenja kojeg vi trenutno nemate ni mrvu. Međutim, čak i u ovakvom stanju nećete uspjeti da pokvarite poslovne prilike koje ipak postoje za vas u ovoj sedmici.

Pokrećete se značajnije nego do sada, iako još uvijek niste sigurni u kom pravcu idete. I to će vrlo brzo postati jasno, jer će nedoumice i nejasne stvari početi polako da se čiste od drugog dijela sedmice. Polako se vraćate sebi i pronalazite pravi model i način funkcionisanja.

Ljubav. Talasanje je u ovoj sedmici prisutno u emotivnim relacijama. Odnosi, suštinski stabilni, prevazići će ovo bez većih problema i samo će dodatno biti raspaljena strast između partnera i vas.

Odnosi koji su već neko vrijeme duboko poremećeni proći će nešto lošije, ali je malo vjerovatno da će doći do konkretnog razdvajanja. Problem u komunikaciji sa voljenom osobom će svakako biti prisutan pa zato gledajte da to riješite na najbolji mogući način.

Slobodni Lavovi, udvarači postoje, a samo vi znate da li hoćete ili nećete da širite neku od ovih priča. Ipak, čini se da vi trenutno nemate pojma gdje udarate i šta zaista želite.

Hrana. Dok lagano mrljavite po tanjiru, oni oko vas se pitaju šta vam se desilo i zašto nemate apetita. A vama se jednostavno ne jede.

Prijale bi vam neke supice, čorbice, nešto na kašiku. Da malo zagrijete stomak i otjerate te negativne misli.

Novac. Osjećate se nesigurno, koliko god novca da imate. Ili nemate.

Zdravlje. Samo obratite pažnju na ishranu. Sve ostalo je u redu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info