Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Jasno je da vi imate neki svoj ustaljeni način funkcionisanja, ali morate se prilagoditi okolnostima koje su takve kakve jesu i dozvoliti da se promjene dogode i zažive. I, naravno, prilagoditi se njima. Ne sviđa vam se ovo, ali tako je kako je.

Zbog unutrašnjeg nezadovoljstva i strahova koji su naglašeni, a istovremeno zbog ogromne snage koja postoji u vama, funkcionisaćete čas odlično, a čas ćete se pogubiti u dešavanjima. Samo polako, uhvatite jedan pravac i čvrsto ga se držite.

Ljubav. Mirno, mirno, možda i previše mirno. Sve što je suviše mirno u sebi nosi potencijal za unutrašnje nezadovoljstvo – u nirvani trenutno niste definitivno, a to što volite da drugima tako izgleda, to je već vaša stvar. Vi i partner se držite zajedno i u tome ne leži problem.

Zaista je potrebno da malo nešto promijenite, oživite vaš odnos inače ćete potonuti u dosadu… A to onda već nosi mogućnost za probleme, prije ili kasnije. Napravite neki iskorak, zatalasajte situaciju, unesite više strasti, živosti, smijeha.

Slobodni Jarčevi, neko vas izaziva, trudi se da vas pokrene i zainteresuje. Odgovorite, biće vam interesantno.

Hrana. Ako ste već riješili da mijenjate nešto u načinu ishrane, onda mijenjajte nabolje, a ne na gore. Nervoza jako utiče na vaš apetit, ali i na varenje.

Trudite se da obroci budu redovni i da između njih ne grickate ništa. I dalje je potreban unos više vode u organizam.

Novac. Nezadovoljstvo. Ne vucite nagle finansijske poteze.

Zdravlje. Uglavnom vam nije ništa, a i ako jeste, poboljšanje u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info