Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Sve se dešava, a ništa se ne dešava. Imate osjećaj kao da ste zakucani u mjestu, obavljate gomilu posla i obaveza, a ni makac odatle. Onda vam naleti talas frustriranosti pa sve batalite na neko vrijeme da bi već u sljedećem momentu krenuli ispočetka. Iako vama djeluje da je sve haotično i da ništa ne izlazi kao rezultat – budite strpljivi i ne odustajte.

Od ove sedmice su naglašene promjene koje će vas ipak pokrenuti. Ne zatrpavajte se obavezama ukoliko znate da ih ne možete završiti na vrijeme.

Ljubav. Da su trenutne okolnosti i oko vas i u vama i u vašim emotivnim relacijama bajne – pa i nisu. Da ima tenzije u sva tri segmenta – ima. Da se to može riješiti – može i te kako.

Možda ne možete da „popravite“ svijet, ali možete da popravite i poboljšate odnos sa osobom sa kojom ste. Ovo su dani kada se možete otvoriti jedno drugom, dani u kojima možete više baciti akcenat na smijeh, zabavu i neke lijepe situacije.

Slobodne Djevice, postoji neko ko vam je simpatičan, ali vi kao da se još uvijek sami sa sobom niste dogovorili. Može biti značajnijih razgovora u ovoj sedmici, a koji će vam ipak dati usmjerenje.

Hrana. Malo ste redovni, malo preskačete obroke, malo jedete malo, a onda malo jedete puno. Uhvati vas neizdrživa glad u kasnim noćnim satima pa onda vršite atak na frižider i na grickalice. Nije ni čudo što u ovoj sedmici imate probleme sa varenjem.

Novac. Nervoza zbog finansija.

Zdravlje. U ovoj sedmici ćete otkriti kod sebe milion i jednu boljku. Naravno, nijedna neće biti realna.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info