Bik: Sedmični horoskop za period od 06.04.2020. do 12.04.2020.

0

Posao. Poslovni segment izgleda kao ratno poprište i vjerovatno da će vam u nekim momentima izgledati najlogičnije da dignete ruke i kažete sami sebi: “Od ovoga nema ništa, piši propalo”. Ipak, koliko god burno djelovalo sve oko vas, krajnji rezultat ipak ne ide u prilog nekim konačnim presjecima.

Takođe, ukoliko sada dolazi do neke reorganizacije i promjena na vašem radnom mjestu, vjerovatno se neće znati ko pije, a ko plaća. Sudaraćete se sa problemima i truditi se da prikupite živce. Srediće se ovo ubrzo, ne brinite.

Ljubav. Voljeno biće vas može u nekim momentima izluđivati – svojim riječima, postupcima, nepredvidivošću ili samim svojim postojanjem. Sve u zavisnosti od toga koliko vam je sada dovoljno da bjesnite.

Talasi „siktanja“ jedno na drugo će postojati u ovoj sedmici, ali se tu ništa spektakularno neće dogoditi, osim obostrane nervoze i napetosti. Čak i ako budete uspjeli da dovedete do prekida veze, malo je vjerovatno da je ovo trajno odvajanje.

Slobodni Bikovi, mnogo ste šarmantni i slatki i privlačite više udvarača. Neki smaraju i nerviraju, neki vam prijaju. One prve otkačite, sa ovim drugima nastavite.

Hrana. Vi ste se u neki red uveli i jedino što vam može praviti problem jesu talasi nervoze koji dovode do toga da u trenutku potamanite sve što je jestivo u kući. U takvim situacijama, grickajte neko voće ili povrće ili se nalivajte vodom i svježim sokovima.

Novac. Finansije funkcionišu, mada ni vama nije povremeno jasno kako.

Zdravlje. Ne luftirajte se mnogo, respiratorni sistem vam je osjetljiv.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info