Odaberite svoj Dopuna plan

0

Najbolji planovi za komunikaciju

Razgovori, poruke, mobilni net…svako od nas ima svoje zahtjeve i potrebe za komunikacijom. Baš iz tog razloga Dopuna tarifni planovi su odličan način da korisnici m:tel Dopune u potpunosti isplaniraju svoju komunikaciju i troškove prema svojim potrebama i to na mjesečnom nivou.

Osnovni plan Dopuna: S će vam omogućiti 80 minuta razgovora u m:tel mreži, kao i 80 SMS-ova prema svim mrežama u BiH po cijeni od 8 KM.

Izborom plana Dopuna: M dobićete 100 minuta razgovora u m:tel mreži, 100 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 200 MB mobilnog interneta po cijeni od 12 KM.

Korisnicima koji više vremena provode u razgovorima i kojima je potrebno više mobilnog interneta preporučujemo Dopuna: L plan u kojem će imati 200 minuta razgovora u m:tel mreži, 200 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 1 GB mobilnog interneta po cijeni od 19 KM.

Za one koji vrijeme provode na društvenim mrežama tu je plan Dopuna M Net sa kojim će po cijeni od 12 KM imati 4 GB mobilnog interneta i neograničen pristup Facebook-u i Instagramu po maksimalnoj brzini svih 30 dana.

Nakon iskorišćene dobijene količine mobilnog interneta, Dopuna planovi vam omogućavaju da internet koristite i dalje, do isteka perioda važenja odabranog plana, ali po smanjenoj brzini protoka od 128 kb/s.

Aktivirani plan vrijedi 30 dana od dana aktivacije i produžava se automatski ukoliko imate dovoljan iznos na svom računu ili ukoliko ga ranije ne deaktivirate.

A dopunu računa možete da izvršite u toku 24 sata iz udobnosti svog doma koristeći sve dostupne m:tel digitalne servise.

Najjednostavniji način da već sad isprobate Dopuna tarifne planove jeste da ih aktivirate putem servisa Moj meni *100#, putem m:tel sajta ili koristeći m:go aplikaciju.

Odaberite svoj plan za Dopunu i prepustite se svim njegovim prednostima!

Za više informacija pozovite 066 10 10 10.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info