ZARA: Ove cipele možete nositi u svim prilikama (a sada su na sniženju)

0

Cipela nikada dosta, sigurno ćete se složiti s nama, a to je posebno u pitanju kada se radi o popularnim modelima obuće koje možete nositi u svim prilikama.

Jedan od njih su i gležnjerice, a koje odgovaraju svim prilikama, ali i svim ženama, bez obzira na njihovu visinu (da, one čak odgovaraju i niskim ženama, a posebno ako prate ovaj jednostavni vodič za njihovo kombinovanje).


Gležnjerice su veoma popularan model obuće i tako dobro se slažu sa mnogobrojnim komadima garderobe. Možete ih nositi u svim prilikama, a ako niste nešto pretjerano vične njihovom kombinovanju, ovdje pogledajte kako da to najbolje uradite.

Gležnjerice možete pronaći u raznim bojama i dostupni su razni modeli, ali moramo priznati kako su crne među najpopularnijima. To je sasvim razumljivo, imajući u vidu kako je crna neutralna te se fenomenalno slaže sa svim drugim bojama.

S druge strane, ono što možete uraditi jeste da birate bordo gležnjerice. Zašto? Iz jednostavnog razloga što se bordo ponaša kao crna, sigurno vam može pomoći da osvježite svoj stajling, a jednako su popularne kao crne.


Upravo ove bordo ZARA gležnjerice, sa efektom krokodilske kože, pun su pogodak, a osim što će vam osvježiti stajling, pomoći će vam da izgledate modernije i upečatljivije. Ove fantastične gležnjerice snižene su za nevjerovatnih 40%, a možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info