Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Kako god to izgledalo, Vodolije su u izuzetno značajnoj poslovnoj fazi u kojoj je potrebno da pokažete ogroman nivo odgovornosti, posvećenosti i sposobnosti da prepoznate kada je vrijeme za akciju, a kada je potrebno sačekati i stati.

Saturn u vašem znaku daje upornost i strpljenje, Mars daje akciju, snagu i volju. Sve će, ako ne u ovoj sedmici,i a ono u narednim, početi da dolazi na svoje mjesto i da dobija pravi smisao. Postavljate temelje za novu poslovnu budućnost.

Ljubav. Saturn i Mars, u konjukciji u vašem polju ličnosti, govore da ste u vrlo ozbiljnom periodu u kojem morate naglašeno imati odgovornost i prema sebi, ali i prema onima koje volite. Neki od vas imaju izraženu potrebu da presijeku stvari preko koljena i da se oslobode ograničenja, kakva god ona bila i nevezano za to da li dolaze od strane voljene osobe ili od strane okolnosti.

Vi, u suštini, u ovoj sedmici savladavate sebe i usmjeravate se na neku novu stranu i nov način funkcionisanja. Koji će to pravac biti, to zavisi od vas.

Slobodne Vodolije, osoba postoji, ali postoji prepreka. Možda možete da je prevaziđete, a možda je ipak bolje da pustite, jer nemate kontrolu nad dešavanjima, koliko god to bilo frustrirajuće po vas.

Hrana. Između ostalog, vi ste u periodu kada se morate naučiti odgovornosti i kada je ishrana u pitanju. A to će sada biti poprilično težak zadatak.

Ili ćete zaboravljati da jedete ili se pretovarivati, a isto tako morate voditi striktno računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica.

Novac. Novac dolazi sa više strana, ali i odlazi istom brzinom.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom, cirkulacijom, nervozom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info