Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Rasplinutost u svakodnevnici će postojati bilo da radite od kuće, na radnom mjestu ili ste trenutno u nekom praznom hodu. Onima koji rade ovo ćedonositi čas plimu čas oseku obaveza i totalnu neorganizovanost.

U trenucima kada bude potrebno da date sve od sebe, vi ćete se zakočiti, a onda kada budete imali lufta za odmor – vi ćete raditi kao udarnik. Za bilo kakve veće poslovne odluke ovo nije vrijeme, jer su informacije neprovjerene, prenaduvane ili u potpunosti netačne.

Ljubav. U većem dijelu sedmice ništa vam neće biti jasno, samo ćete znati da se ne osjećate dobro, lako, opušteno, mirno i stabilno u svojim emotivnim relacijama. Snažna osjećanja će vas talasati, a rješenje trenutno ne uspijevate da pronađete.

Ukoliko vam to pada na pamet – stvarno nije vrijeme za bilo kakve iole konkretne odluke i morate uraditi ono što najviše mrzite – sačekati. Od vikenda se lagano dižete i opuštate…

Slobodne Vage – konjukcija Saturna i Marsa, u vašem polju ljubavi, daje nove ljubavne priče, ali i okolnosti koje su teške, komplikovane, zahtjevne. Ljubav oko koje se istinski mora truditi.

Hrana. Batalite da svoje unutrašnje nemire liječite hranom. To definitivno nije dobro – ni za vaše zdravlje ni za vašu liniju. Sasvim je jasno da ne znate šta ćete sami sa sobom – biće bolje od vikenda pa nadalje.

Novac. Prepreka koja postoji u finansijskom segmentu biće prevaziđena do kraja sedmice.

Zdravlje. Osjećaj blokiranosti i anksioznosti počeće da popušta krajem sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info