Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Od ove sedmice ulazite u vrijeme značajnijih poslovnih promjena i dešavanja. U samoj početnoj fazi situacije mogu izgledati vrlo komplikovano, čak otežavajuće po vas, ali će se vrlo brzo – ako ne u ovoj sedmici, a ono u sljedećoj – doći do pravog načina funkcionisanja što će automatski donijeti dobre rezultate.

U ovoj sedmici vam je malo komplikovano sve ono što se organizacije i dogovora tiče. Biće potrebno da prevaziđete određene prepreke, bilo kroz okolnosti, bilo kroz teške saradnike.

Ljubav. Stabilnost, kakvu takvu, sa emotivnim partnerom sada je moguće ostvariti, ali samo ako se oboje posvetite očuvanju odnosa i građenju uzajamnog povjerenja i odgovornosti jedno prema drugom.

To možda i zvuči, kod nekih od vas, kao nemoguća misija, ali nije baš tako. I pored oscilacija koje ova sedmica svakako donosi, ipak je moguće da pred njen kraj osjetite olakšanje i imate bolju komunikaciju sa partnerom.

Slobodni, iako okolnosti jesu ograničavajuće i frustrirajuće, ipak vam stoji mogućnost novih kontakata, čak i postepenog razvoja ljubavne priče. Neće to biti loše, nimalo.

Hrana. Glad koju osjećate tokom cijelog dana nije realna – to vam je jasno, zar ne? Naravno da je u pitanju nervoza koja proizvodi vaše impulsivno prejedanje i potrebu da konstantno nešto grickate. Grickajte voće, koštunjave plodove i tako to…

Novac. Korektno, prevazići ćete zastoj koji trenutno postoji.

Zdravlje. Vodite više računa u saobraćaju. Takođe, mogućnosti manjih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info