Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Sedmica u kojoj savladavate prepreke, jednu po jednu. A izgledaće kao da je svaka sljedeća komplikovanija od prethodne. Neki od vas osjećaju veliki pritisak i tenziju koja se gomila, osjećaj ograničenja i potrebu da se “oslobodite”. Zaista dobro razmislite prije bilo kakvih impulsivnih poteza.

U vama se ovih dana rađaju nove ideje, a koje su podstaknute novim načinom funkcionisanja. Neke od njih će se u narednom periodu pokazati kao prilično dobre. Oslonite se ponekad i na druge, ne samo na sebe.

Ljubav. Konjukcija Saturna i Marsa, u vašem polju stabilnosti, doma i porodice, govori o tome da je potrebno da u ovoj sedmici prevaziđete ograničavajuće okolnosti koje vas sprečavaju da trenutno date najbolje od sebe u svojim emotivnim relacijama.

Odnos sa voljenom osobom je čudan – čas opsesivno vezujući, čas opterećujući. Promijenite neke svoje obrasce ponašanja – to će raščistiti atmosferu i od vikenda vam donijeti više opuštenosti.

Slobodne Škorpije – talasate, maštate, filmujete. U prevodu: ne znate gdje udarate i šta da uradite. Postoji osoba, možda i više njih. Sačekajte, vrijeme će raščistiti ove magle.

Hrana. Osjećaj nemogućnosti kontrole i zarobljenosti u okolnostima dovešće do disbalansa u načinu ishrane.

Koliko god vam to sada teško padalo, morate se uvesti u red. Ne smijete dozvoliti da vam imunitet u ovim danima padne. Više voća, povrća, toplih čajeva.

Novac. Korektna finansijska situacija ukoliko vi ne zakomplikujete nešto.

Zdravlje. Morate da se krećete. Ogromnu nervozu nosite u sebi i potrebno je da ona bude izbačena. Trenirajte kod kuće, premiještajte namještaj – štogod. Samo ne trenirajte živce ukućanima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info