Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Koliko god mislili da ste po nekim pitanjima na pravom putu, ipak bi bilo dobro da ne donosite zaključke, a pogotovo ne bitnije poslovne odluke. Najbolje bi vam bilo da se usmjerite na obavljanje svakodnevne poslovne tematike i da sve važne situacije, čak i dogovore, odložite.

U ovom periodu postoji mogućnost grešaka po pitanju papirologije pa češće provjeravajte sami sebe. Ukoliko radite od kuće, vjerovatno vam je teško da se organizujete, ali od kraja sedmice pa nadalje i to će biti lakše.

Ljubav. Ukoliko u vašim emotivnim relacijama postoji osjećaj stabilnosti, sada ne postoji nikakav razlog da taj osjećaj bude poljuljan i narušen. U redu, možete imati povremeno oscilacije u raspoloženju, ali je to u trenutnim okolnostima potpuno normalno.

Oni odnosi koji su nešto više poljuljani i u kojima preovladava nesigurnost i manjak komunikacije, nešto teže će se boriti u ovom periodu i pritisak i nervoza mogu izazvati povremene jače rasprave.

Slobodne Ribe, postoji mogućnost angažovanja oko vas od strane više osoba. Nije vrijeme za neke konkretne odluke i zaključke – samo uživajte i opustite se.

Hrana. Jednim dijelom ste svoju ishranu popravili, promijenili neke navike i ostaje vam samo da nastavite ovim tempom. Više vitamina i minerala potražite u svježem voću i povrću. Pokušajte da izbjegnete slatkiše ako je to ikako moguće.

Novac. I pored korektne finansijske situacije, vi ste zabrinuti.

Zdravlje. Zdravstvene tegobe su prolazne. Više se relaksirajte, previše ste nervozni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info