Rak: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mjesta, u ovoj sedmici se morate čuvati ishitrenosti, brzopletosti i pogrešnih zaključaka kada su poslovne situacije u pitanju. Ne preporučuju vam se bilo kakvi iole dramatičniji zaokreti i presjeci, jer je veliko pitanje da li je situacija sada jasna i konkretna.

Takođe, trudite se da budete konkretni u dogovorima da ne bi dolazilo do nesporazuma. Ako ne radite, ne znate šta ćete sami sa sobom, što vam vjerovatno samo doprinosi konfuziji koja je sada prenaglašena.

Ljubav. Postoji prepreka koju u ovoj sedmici morate da savladate i prevaziđete, kada je vaše partnerstvo u pitanju. Možda je to konkretna situacija u kojoj se ne snalazite, a možda i problem koji imate sami sa sobom.

U vašoj glavi u ovim danima poprilično huči i nestabilno je – zapitajte se da li zaista postoji problem ili ste vi trenutno prenaduvali strahove i preopteretili se i onim što treba i onim što ne treba.

Slobodni Rakovi, pokušavate da ubijedite sebe da na nekoga gledate samo prijateljskim očima, ali ustalasana osjećanja u vama govore suprotno. Pokušavate da sakrijete emocije sami od sebe.

Hrana. Vaš apetit vrlo je promjenjiv ovih dana, ali je sigurno da će svi oni koji su oko vas biti svaki čas nutkani i da ćete veći broj sati trošiti u kuhinji, pripremajući sve što im padne na pamet. Vama lično je potrebna raznovrsnija ishrana i više hidratacije.

Novac. Prilično stabilne finansije.

Zdravlje. Najveći problem imate u glavi pa su mogući strahovi, nesanice i nemiri.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info