Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Radite u definitivno drugačijim okolnostima od onih na koje ste navikli i još uvijek niste uspjeli u potpunosti da im se prilagodite. I dalje tražite neki način da zaobiđete pravila i radite kako vi hoćete.

Naglašeni osjećaj sputanosti u prvom dijelu sedmice može dovesti do toga da napravite neki drastičan potez zbog kojeg biste se kasnije mogli pokajati. Tajni dogovori, čudne priče, “povjerljive i provjerene” informacije samo vam mogu škoditi pa gledajte da ih zaobilazite u širokom luku.

Ljubav. Kod nekih od vas postoji zanimljiva situacija – pored vas je jedna osoba, a u glavi vam je druga. Sa tom što vam je u glavi imate vrlo oskudan ili nikakav kontakt, a sa osobom koja je pored vas imate više kontakta nego što vam je to trenutno potrebno.

Ukoliko niste u ovakvoj situaciji, vi onda uglavnom ne znate šta ćete sami sa sobom. Nervira vas i pritišće partner, ali i vi nervirate njega. Ne pravite dramu bez potrebe.

Slobodni, prelaskom Venere u znak Blizanaca i vaše polje komunikacije i okoline, možete ostvariti kontakt sa nekim zanimljivim.

Hrana. Imate trenutno višak energije i morate nešto da radite pa ćete naći zanimaciju kroz česte šetnje od fotelje do frižidera i nazad. Prijatno vam bilo, ali postoje i drugi načini trošenja vremena. Budite kreativni.

Novac. Da je stislo – jeste. Da ćete naći rješenje – hoćete.

Zdravlje. Imate previše energije i možete biti frustrirani ograničenjima pa samim tim nervozni i anksiozni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info