Lav: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mjesta, ovo je sedmica kada je zaista potrebno prilagoditi se onima sa kojima sarađujete, a mora se priznati da će to biti zahtjevan zadatak.

Vjerovatno je da niste u pravu po nekim pitanjima, iako uporno pokušavate da istjerate svoje pa može doći do manjeg sukoba i konfrontacije sa poslovnim partnerima. Ako su pak vaše poslovne aktivnosti u većoj ili manjoj mjeri obustavljene, da ne biste bili nervozni, nađite novu zanimaciju da biste se osjećali korisno.

Ljubav. Partnerski odnosi nisu u bajnom periodu. Situacije se već neko vrijeme gomilaju ispod površine i, ukoliko istinski ne krenete da ih rješavate i sređujete, zaista postoji šansa za ozbiljniji sukob koji bi mnogo neprijatnih tajni mogao iznijeti na svjetlost dana.

U prevodu: i u ovoj sedmici, ali i u dužem narednom periodu, postoji potencijal za ozbiljno prodrmavanje partnerske stabilnosti. Dogovorite se prvo sami sa sobom, a onda i sa osobom koju volite.

Slobodni Lavovi, neko vas je ustalasao i ušao vam pod kožu. Čak i u trenutnim, nepovoljnim okolnostima, ova priča ima šanse da se nastavlja i traje.

Hrana. Nestabilnost na polju ishrane, koja je u stvari samo posljedica unutrašnjeg disbalansa koji trenutno osjećate.

Oni koji se više kreću ili imaju sreće da provode vrijeme van kuće – biće stabilniji. Svi drugi: radite nešto fizički, trenirajte – to će vas smirivati i donekle srediti apetit.

Novac. Neizvijesnost, bilo da ima ili nema razloga za takvo osjećanje.

Zdravlje. Pored problema sa ishranom i pojačane nervoze, obratite pažnju i na mogućnost manjih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info