Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Imaćete osjećaj da ni na koga ne možete u ovim danima da se oslonite. Dogovori će se mijenjati, pogrešne informacije će stizati do vas, a sprovođenje onoga što ste planirali biće pod velikim znakom pitanja.

Sve ovo može izazivati osjećaj frustriranosti i duboke unutrašnje nervoze, ali ako ne u ovoj sedmici, a ono u sljedećoj, imaćete mnogo jasniju i konkretniju sliku. Neke prepreke će se sada ipak prevazići, koliko god izgledalo u prvom trenutku da je to nemoguće.

Ljubav. Odnos sa osobom koju volite bi trebalo da bude dobar. Stoji da ćete povremeno imati prazan hod, kada je komunikacija u pitanju, stoji da ćete imati manjih problema sa svakodnevnom organizacijom, ali ništa to nije strašno i može se relativno lako prevazići.

Mnogo veći problem vi trenutno imate sami sa sobom, jer osjećate unutrašnji nemir zbog cjelokupne situacije, a trudite se da se to na vama ne vidi. Ipak, tenziju nećete izbacivati na partnera nego vjerovatno kroz posao ili u komunikaciji sa prijateljima.

Slobodni, komunikacija sa simpatijom u ovoj sedmici oscilira. Takođe, pitanje je koliko je iskrena nova osoba, koja ovih dana ostvaruje komunikaciju sa vama.

Hrana. Količina unutrašnje nervoze određivaće količinu i kvalitet ishrane. Potrebna vam je veća hidratacija, bilo kroz ishranu, bilo kroz veći unos čajeva, sokova. Sada vam mnogo više odgovara biljna ishrana, od one zasnovane na mesnim i mliječnim proizvodima.

Novac. Kakva god da je situacija, vi se osjećate zablokirano.

Zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom i bolovi u nogama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info