Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Dobro se zapitajte da li su vaši zaključci pravi, prije nego što donesete iole bitniju odluku vezanu za vaš poslovni segment i radni status. U radnom okruženju se dešavaju ogromne, suštinske promjene i vi trenutno nemate pojma kako će se i da li će se one u narednom periodu odraziti na vas.

Ako vam trenutno konfuziju unosi promjena načina funkcionisanja i djelovanje “uz pomoć štapa i kanapa” – morate biti strpljivi – ovo će se riješiti u narednim sedmicama.

Ljubav. U jednom momentu vam je potpuno i sve jasno i tačno znate šta želite, da biste već u drugom bili u kompletnoj emotivnoj nedoumici. Jeste posvećeni osobi koju volite i tu nema šta da se priča, taj neki problem imate sami sa sobom pa ga isto tako sami i morate riješiti.

Neki od vas su baš ovaj period izabrali da preispituju odnos u kojem su – niti je vrijeme niti je mjesto pravo, a pitanje je i da li bi ti vaši zaključci bili ispravni. Sačekajte da se stvari slegnu. Sada neka vas vode samo lijepa osjećanja, njima vjerujte.

Slobodne Djevice – svaka vama čast ako vi trenutno znate šta hoćete i koga hoćete…

Hrana. Uvedite red u nered, a počnite od načina na koji se hranite. Potrudite se da vam ishrana bude što raznovrsnija ove sedmice.

Ne preskačite neke grupe namirnica – neka budu zastupljeni i meso, mliječni proizvodi, med, jaja, voće i povrće, žitarice.

Novac. Trenutno ste u ovom segmentu relativno mirni.

Zdravlje. Mentalna osjetljivost i nesigurnost. Izolujte se od katastrofičnih vijesti – to vam sada stvarno ne treba.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info