Bik: Sedmični horoskop za period od 30.03.2020. do 05.04.2020.

0

Posao. Tranzit Marsa i Saturna, kroz polje karijere i pozicije, govori da su Bikovi u periodu velikih, suštinskih poslovnih promjena. Neki od vas će sami “prelomiti”, kod drugih će se situacija postarati za to, ali postoje i oni Bikovi koji će u ovoj i u narednoj sedmici ozbiljno početi da razmišljaju da u poslovnom segmentu naprave veliki zaokret i promjenu.

Oni koji aktivno rade – vrlo napeta situacija sa mnogo stresa i tenzije, a ipak se od vas očekuje da stignete na sve strane odjednom i obavite posao kako treba.

Ljubav. Umijete povremeno da budete teški sami sebi, a kamoli partneru. Ni jednom ni drugom nije lako da se izbori sa trenutnom situacijom.

Međutim, iako napetost može postojati sredinom sedmice, ipak dani vikenda donose opušteniju i lakšu, komunikativniju energiju između vas dvoje. Umjećete da prevaziđete naporne momente i više uživate u vremenu provedenom skupa.

Slobodni, više osoba je tu sada aktuelno. Nije sasvim sigurno da vi baš u potpunosti i jasno znate na koju biste stranu. Jednostavno, prija vam da flertujete, a situacija će se pobrinuti da toga bude u dovoljnoj mjeri za vas.

Hrana. Pojačajte proteine, a malo prikočite kada su ugljeni hidrati u pitanju, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak biti prekomplikovan.

Venera, koja je u vašem znaku do subote, govori o tome da se osjećate sigurno tek onda kada ste se lijepo naručkali…

Novac. Osjećate blagu nelagodu kada shvatite kojom brzinom vam se novac izvlači iz džepa.

Zdravlje. Koliko god djelovali jako, osjetljivi ste. Budite odgovorni prema sebi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info