ZARA: Ove gležnjerice su fantastične (a sada su na sniženju)

0

Gležnjerice su već više sezona jedan od najpopularnijih modela obuće, bilo da se radi o proljetnoj ili jesenjoj sezoni. Ruku na srce, ništa rjeđe ih ne nosimo ni tokom zime, a postoje modeli koji su prilagođeni i ljetnjoj sezoni…

Ipak, vratimo se na proljeće i odaberimo model koji nam najbolje odgovara. Sljedeća tri su veoma moderna te ih možete nositi gotovo u svim prilikama tokom proljetne sezone, a od danas su na sniženju.

Krokodilska koža


Sigurno vam je cilj da imate veoma moderan stajling, a ove bordo ZARA gležnjerice sa efektom krokodilske kože sigurno će vam pomoći u tome.

Idealne za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe, odgovaraju svim prilikama, a imajući u vidu kako je bordo neutralna boja, sasvim lako ćete ih iskombinovati sa svim drugim bojama. Najbolje od svega – trenutno su snižene za 40%, a možete ih kupiti ovdje.

Elastični dijelovi


Ukoliko volite obuću koju je veoma lako obuti, a da ona pri tome izgleda i veoma moderno, onda su ove ZARA gležnjerice jedan od najboljih izbora koje možete uvrstiti u svoj stajling ove proljetne sezone.

Elastični dijelovi sa strana, usljed kojih je obuvanje i skidanje mnogo lakše, ujedno ove gležnjerice čine i veoma udobnim te ih možete nositi u mnogobrojnim prilikama, a trenutno su snižene za 50%, a kupite ih ovdje.

Životinjski uzorak


Ako vam je cilj da na veoma jednostavan i privlačan način svoju proljetnu kombinaciju podignete na jedan viši nivo, a svemu tome date i jednu skupocjenu notu, onda birajte obuću sa dezenom zmijske kože.

Ovo je i dalje jedan od najpopularnijih dezena koji nam dolaze iz životinjskog carstva, a ove ZARA gležnjerice pomoći će vam da u svakoj prilici izgledate fantastično. PS: Trenutno su snižene za 40%, a kupiti ih možete ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info