Najbolji parfemi za Proljeće 2020.

0

Sa novom sezonom dolaze nam i novi mirisi, a upravo sljedeći parfemi najbolji su izbor za ovu proljetnu sezonu.

Marc Jacobs – “Daisy Love Eau So Sweet”


Najnovije izdanje klasičnog Daisy parfema otjelovljenje je ženstvenosti i elegancije. Nježno, cvjetno i blago slatko – da, kombinacija koja je idealna za proljetnu sezonu, a koja je postignuta pomoću mirisnih nota latica bijele rade, šećernog mošusa i maline.

Calvin Klein – “CK Everyone”


Calvin Klein nam donosi još jedan parfem koji odgovara i ženama i muškarcima, a ovo mirisno izdanje pravi je izvor svježine koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kombinacija mirisnih nota narandže, pačulija i plavog čaja osvojiće vas odmah, a idealna je za sve prilike.

Miu Miu – “Twist Eau de Toilette”


Ova fantastična mirisna interpretacija ženstevnosti i sofisticiranosti zapravo oslikava modernu, kreativnu i energičnu ženu. Napravljena je sa istim mirisnim notama ćilibara i tonka graha kao i njen prethodnik, s izuzetkom što je mirisne note mandarine i cvijeta jabuke čine lakšim, svježijim i blago intenzivnijim parfemom.

Dior – “Miss Dior Rose N’Roses”


Najnoviji dodatak obožavanoj Miss Dior mirisnoj liniji, “Miss Dior Rose n’Roses”, lakši je od svojih prethodnika, ali je ipak jednako sladak. U samom srcu ovog parfema je ruža koja je i zaslužna za njegov opojni miris. U kombinaciji sa drugim mirisnim notama, poput bijelog mošusa i mandarine, dobijen je parfem koji će se svima dopasti pa čak i onima koji nisu vatreni ljubitelji mirisa ruže.

Burberry – “Her Intense”


Mladalački, živahno i neponovljivo – da, ovo Burberry izdanje najbolje ćemo tako opisati, a ono što je odlično jeste da ova kombinacija cvijeća i voća nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Slatke note trešnje i kupine izbalansirane su pomoću mirisnih nota ljubičice i jasmina, a čime se dobija preslatka harmonija koja je idealna za sve prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info