Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Došao vam je vladar, Saturn. I da, Saturn vlada znakom Vodolije, Uran tu može biti samo suvladar i to ako mu Saturn dozvoli. Šta to za vas znači? Znači da težine i prepreke dolaze sa razlogom, ne da biste poklekli već da biste postali još stabilniji i jači.

Ne tovarite sebi loše misli u glavu, realnost govori nešto potpuno drugačije – poslovno možda nećete jurcati onako kako biste vi voljeli, ali ćete raditi i zaraditi. Nove poslovne ponude se otvaraju – ima dešavanja i pokreta.

Ljubav. Došao vam Saturn u znak. Došao vam da vas muči i nauči. Da traži od vas odgovornost – i prema sebi i prema onima sa kojima ste. A kako da ta odgovornost trenutno postoji kada vam je polje tajni prepunjeno pa sve preliva?

Tako ste vi u ovoj sedmici malo odgovorni, a malo razuzdani. Malo se pravite da je sve u redu, a malo vas te neke unutrašnje vatre, bure i oluje – poljuljaju. Borite se. Prvenstveno protiv sebe.

Slobodne Vodolije, neko vam je razbio mir i sada nemate pojma šta da uradite. Hoćete, nećete, pustili biste se, ne biste. Razum govori jedno, a srce i strasti nešto potpuno drugo.

Hrana. Ukoliko se osjećate stabilno i mirno, u segmentu ishrane bićete skroz ok. Ukoliko pak imate problem sami sa sobom ili sa drugima – vjerovatno ćete opsjedati frižider na svakih pola sata. Ipak, čini se da je ova druga opcija mnogo jača.

Novac. Para će biti, a vaše je da se potrudite da ne spiskate sve očas posla.

Zdravlje. Odgovornost prema sebi i sve će biti u redu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info