Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. U nekim situacijama ni vi sami ne znate kako da se postavite. Svalili su se tereti na vas i ne popuštaju. Možete vi te terete i te kako da nosite, iako ćete se vjerovatno na sav glas usput žaliti. Ovaj period možda nije onako lak i opušten kakvom ste se nadali, ali to ne znači da suštinski nije dobar.

Teško vam je da povremeno pohvatate konce dešavanja i da se organizujete i fokusirate, ali i to je moguće. Ovo je ozbiljan period za vas i isto ga tako ozbiljno i iskoristite. Budite vrijedni, to se od vas očekuje.

Ljubav. Ako vi znate tačno šta hoćete, kada su vaša partnerstva u pitanju, e onda svaka vam čast. Pošto nam izgleda kao da čas hoćete jedno, čas drugo, a čas nećete i ne biste ništa.

Komplikovan je ovo period za vas, zato što vas je stisnuo oko grudi i ne da vam da udahnete kako treba. Ide se ovdje ka razrješenju, kakvo god da je ono – kod nekih otpuštanje napetosti, kod drugih odvajanje – ali to je tek u vremenu koje dolazi.

Slobodne Vage, Saturn u polju ljubavi donosi ozbiljnost, jake odnose, ali donosi i da ih vi morate ozbiljno shvatiti. Biće ljubavi, biće trajnih priča i pravih vrijednosti. To ste željeli, zar ne?

Hrana. U jednom trenutku ste dobro, mirno, a u drugom vas uhvate pundravci i samo gledate šta ćete da pojedete. U tim momentima se impulsivno zatrpavate, naročito slatkišima i grickalicama.

Novac. Novčana situacija je prilično stabilna i novac vam dođe uvijek kad je to potrebno.

Zdravlje. Problemi sa hormonima, žlijezdama, grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info