Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Trudite se da ispeglate neke situacije iz prethodnog perioda, da ostvarite bolji kontakt sa saradnicima sa kojima se baš i niste razumjeli doskoro. Trudite se da eventualne greške ispravite i nastavite dalje.

Posao se odvija relativno normalno, jeste da postoji izvjesna težina, ali vi uspijevate da se sa njom izborite. Moguće je da ćete se povremeno osjećati stegnuto okolnostima, ograničenjima, ali i pored toga ne može se reći da ova sedmica za vas neće donijeti povoljne poslovne rezultate.

Ljubav. I dobro je i nije dobro. Neku komunikacijsku osnovu i razumijevanje sada sa partnerom svakako imate, problem je u tome što se vi ipak ne osjećate lagodno i opušteno u trenutnoj situaciji.

Osjećaj da vam se stvari nameću i da nemate izbora iznutra vam smeta, ali se trudite da to ne pokazujete. Ovo je vjerovatno prolazna situacija i ne bi trebalo da previše obraćate pažnju na nju.

Slobodni, mlad Mjesec u vašem polju ljubavi otvara vrata za nova dešavanja i nove osobe u vašem životu, za značajnije pokretanje emocija. Možda je sam uvodni momenat spor, ali ništa vam ne stoji na putu da se ostvarite.

Hrana. Potrebno vam je da nešto više ojačate svoj imunitet. A kako biste to bolje mogli da učinite nego da promijenite nešto, konkretno u načinu ishrane. Ne treba vam količinski više, potrebno vam je da namirnice budu raznovrsne.

Novac. Kako je bilo, sada i nije toliko loše.

Zdravlje. Niste savršeno, ali dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info