Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Funkcionisaćete na drugačiji način nego do sada, ali niko ne kaže da će to funkcionisanje biti loše. Mnogo priče, mnogo komunikacije, mnogo dogovora – poslovna svakodnevnica će biti uzavrela i užurbana, a stvari će se rješavati i dešavati u treptaju oka, u dahu, usput.

I problemi će se rješavati u hodu, jedan po jedan i to vrlo uspješno. Vi kao da ste odjednom dobili priliku da kažete i pokažete sve što mislite i što možete. Nije nimalo loša sedmica za vas, a njene prave rezultate ćete tek dobiti u narednom periodu.

Ljubav. Partner je tu i ne ide nigdje od vas. Čak i ako ste fizički udaljeni, komunikacijski i mentalni link konstantno postoji i biće vam jasno da je druga strana emotivno tu, pored vas.

Na koje god načine ova sedmica pred vama bila zahtjevna i komplikovana, osjećanja koje imate i koja dobijate od druge strane biće vaša zvijezda vodilja i ono što će vam davati snagu.

Slobodne Ribe, ljubav je tu. Prizivali je ili ne, željeli da pobjegnete ili da joj potrčite u susret – svejedno je. Ona je došla kod vas i ne pokazuje nikakvu namjeru da ode. Ako trenutno nemate simpatiju, dogodiće se značajni kontakti u ovoj sedmici.

Hrana. Mlad Mjesec u polju hrane vam daje šansu da napravite neke veće promjene u ovom segmentu. Samo izbjegnite, za početak, to da svaki čas nešto grickate. Uobročite se i ne šuškajte svaki čas po kesicama sa grickalicama i slatkišima.

Novac. Korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Imate osjećaj rasutosti, razapetosti, ali se ipak dobro osjećate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info