Rak: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Bila korona ili ne bila, ovo je dobra poslovna sedmica za vas. Mlad Mjesec u polju karijere samo dodatno otvara period koji za vas donosi pozitivne promjene. Iako sve može izgledati haotično i na prvi pogled kao da se ne zna ko pije, a ko plaća i u kom će se pravcu situacije odvijati, vi ipak stojite stabilno, a razrješenje će svakako doći.

Imate ogromnu podršku, bilo da ste je svjesni ili ne. I ta podrška će vam pomoći da prevaziđete povremene, možda neprijatne ili komplikovane, momente u ovoj sedmici.

Ljubav. Za Rakove je ljubav tu i ne pokazuje nikakvu namjeru da ode. Može u ovoj sedmici postajati samo dublja, stabilnija, puštati sve više korijenje i učvršćivati se u vama.

One riječi koje ste htjeli da čujete, dobićete. One poteze koje ste priželjkivali – evo ih, stižu. One potvrde i priznanja kojima ste se nadali – tu su. Uživajte u ovoj sedmici, nemate nikakvih razloga za zabrinutost.

Slobodni Rakovi, ljubav je došla. Ako je bilo namijenjeno da zavolite, to se dogodilo ili će se baš u ovoj sedmici samo potvrditi. Rađate se u ljubavi, ponovo. Promjene će se događati, situacije će vas vući baš na onu stazu koja je prava za vas.

Hrana. Zatvori Rakove u kuću, daj im dovoljnu količinu raznovrsnih namirnica i gledaj kako kulinarska čarolija nastaje.

Kad se razradite i krenete da štancujete kiflice, nahranićete i porodicu i komšiluk… Vi niste trenutno nešto naročito pri apetitu, ali uživate pripremajući za druge.

Novac. Korektno. Malo povedite računa o troškovima.

Zdravlje. Sinusi, prehlade, alergije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info