Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Milion i jedan plan, milion i jedna ideja. Ono što je moguće u datim okolnostima, pokrenućete. A poznajući vas, pokrenućete više nego bilo ko drugi. Postoje određene prepreke, postoji problem sa kompletnom realizacijom, ali vaša energija sada je dovoljno jaka da može makar neke od tih prepreka da slomi.

Sve u vezi posla odvijaće se uglavnom mirno. Vijesti i informacije koje dolaze do vas mijenjaju vam perspektivu i način funkcionisanja, testiraju vaše snage, ali vi uporno kročite naprijed.

Ljubav. Sedmica sklapanja kockica u emotivnim relacijama. Sve dolazi na svoje mjesto i to mjesto je ili fenomenalno i vas i partnera još više udružene vodi dalje, ka većoj ozbiljnosti, ili pak duboko u sebi počinjete da osjećate da ste se istrošili, da je ovaj odnos pretežak i prekomplikovan za vas.

Mlad Mjesec u vašem znaku baca fokus baš na vas – zvanično ste zakoračili u jedan novi ljubavni ciklus, poslije kojeg više ništa neće biti isto.

Slobodni Ovnovi, ljubav u doba korone – pa postoji li to uopšte? Naravno da postoji. Ljubav ne poznaje nikakve granice, rađa se bez obzira na okolnosti. Ono što dolazi, trajno je.

Hrana. Svi ćemo postati hedonisti i očigledno samo razmišljati o tome šta ćemo pojesti, a vi ćete naravno – shodno prirodi svog znaka – prednjačiti u tome!

Na svu sreću pa ste sa Suncem u svom znaku vrlo aktivni pa ćete sve što smažate brzo i potrošiti.

Novac. Koliko god da je labav, osjećaj sigurnosti po pitanju finansija stoji.

Zdravlje. Alergije, problemi sa sinusima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info