Lav: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Sve je dobro i ništa nije dobro. Sve je dobro zato što poslovna stabilnost postoji, a ništa nije dobro zato što vi svoje raspoloženje mijenjate na svaka dva sata. Informacije koje dobijate vam čas donose mir, čas nemate pojma šta da uradite dalje.

Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju – samo ono o čemu ste debelo i dobro razmislili, svjesni i prednosti i mana takvih odluka. Neke promjene, koje se događaju, na duži rok će se pokazati kao ipak povoljne, iako vam sada jako smetaju.

Ljubav. Saturn u polju partnerstava donosi ozbiljne teme za parove, naročito za one koji će baš u ovoj sedmici zakoračiti u zajednički život ili krenuti makar ka dogovorima o istom. Generalno, donosi da se sada možete osloniti na partnera, bilo da ste u braku ili u vezi.

Ipak, kod pojedinih imamo eventualni, mali problem, a to je prenaglašeno polje onoga što sakrivate od dragog vam bića. Ove tajne su žestoke i povedite računa – mogu izaći na površinu, u skorije vrijeme.

Slobodni Lavovi – taj neko, koga ste priželjkivali, je tu. I, sudeći po svemu, nema nikakvu namjeru da ode. Uživajte u ljubavi i strasti.

Hrana. Vaša ishrana u ovoj sedmici zavisi isključivo od toga kako se osjećate. A s obzirom na to da ćete se osjećati čas sjajno, čas sa ogromnim oscilacijama, jasno vam je da će i ishrana tako funkcionisati.

Čas ćete tamaniti sve pred sobom, da biste u nekom sljedećem momentu bili u potpunosti bez apetita.

Novac. Neki sitniji prilivi postoje, ali jako morate voditi računa o troškovima.

Zdravlje. Dobro ste, možete imati manjih oscilacija raspoloženja, ali ok ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info