Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Kad je posao u pitanju, vi apsolutno ne znate gdje udarate. Potpuna rasutost i nefokusiranost, koja i može i ne mora imati ikakvih dodirnih tačaka sa realnom situacijom. U svakom slučaju, iako to vama tako ne izgleda, prilično dobro plivate u svemu ovome.

Možda radite stvari na drugačiji način, možda nosite u stomaku i na leđima teret zbog situacija i okolnosti koje su oko vas, ali se snalazite i gurate dalje. Još vi niste ušli u punu radnu brzinu, ali i to će se uskoro dogoditi.

Ljubav. Dobro ste i tu nema šta posebno da se priča. Sad, da pričamo da je baš savršeno – pa vi i sami sa svojim racionalnim mozgom shvatate da to savršenstvo ne postoji. Ali, trenutno uživate sa voljenom osobom, a uživate i u onome što osjećate.

Raspilavili ste se i to vam lijepo stoji, a prija i vama i drugoj strani. Posvetite se jedno drugom još više – ovaj period može preporoditi vaš odnos.

Slobodne Djevice, neko vas je u srce dotakao i od tog dodira ne možete i ne želite da pobjegnete. Nisu vam jasne misli, ne znate šta da uradite, ali ako je ikako moguće, gurnite ih u stranu i pustite neka vas srce vodi.

Hrana. Kod pripadnika vašeg znaka će to, kako se osjećate, značajno uticati na način ishrane.

A s obzirom na to da se osjećate vrlo rasuto i kao da ne znate gdje udarate, onda vam je jasno da od pravilnih životnih navika u ovom segmentu sada nema ništa.

Novac. Finansijski ćete biti ok, koliko god se brinuli i nervirali.

Zdravlje. Ne budite hipohondar, imate veći problem u glavi nego u realnosti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info