Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Vrlo se čudno osjećate, a još čudnije ponašate. Moguće je i te kako da je ovo sve skopčano sa trenutnom situacijom koja je promijenila vaš način funkcionisanja ili donijela nepredviđena otežanja.

No, gdje je problem, tu je automatski i rješenje pa će mnogi od vas tokom ove sedmice pronaći način da se makar nakratko izdignu ili uvedu promjene koje im odgovaraju i prijaju. Malo će vas smoriti što će dosta situacija kretati pa kočiti pa kretati iznova, ali sve je ovo rješivo koliko god na prvi pogled izgledalo komplikovano.

Ljubav. Bolje biste funkcionisali sa partnerom ukoliko biste mu pomogli da vas u ovom periodu razumije, da shvati zašto se ponašate u jednom trenutku potpuno normalno, nježno, ljubavno, a u drugom bludite pogledom negdje u daljinu, rasijani ste i ne konstatujete ga.

Otvorite se više prema osobi koju volite. Ako su neke sitne nedoumice i strahovi, lakše ćete to prebroditi zajedno. Međutim, ukoliko je nešto krupno, a pogotovo ako se vezuje za drugu osobu – e, tu ne znamo šta da vam kažemo. Borite se, sami sa sobom.

Slobodni – misao na nekog je tu u vama. Čas kroz najljepši osmijeh, čas kroz potmuli bol u grudima.

Hrana. Čitate i slušate ovih dana sto i jedan savjet i recept za neku zdravu ishranu, ali je problem što vam to samo prođe kroz misli, a realnost donosi da niti jedan ne poslušate.

Ne drži vas mjesto – spremate, kuvate, mijesite – zatrpavate i sebe i one oko vas poslasticama i hranom.

Novac. Nije savršeno, ali ćete ipak biti dosta mirni u ovom segmentu.

Zdravlje. Respiratorni trakt je osjetljiv.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info