Bik: Sedmični horoskop za period od 23.03.2020. do 29.03.2020.

0

Posao. Ulazak Saturna u polje karijere i pozicije može vas jednim dijelom, u ovoj sedmici, zakočiti ili vam donijeti okolnosti vezane za posao za koje će vam biti potrebno vremena da se prilagodite. I pored ovoga, nekako ste mirni i sigurni da su ovakve okolnosti prolazna stvar i da će naredni period donijeti razrješenje i pokret.

Obaveze koje imate odvijaće se nekim ustaljenim tokom. Informacije koje dobijate čas doprinose vašem optimizmu, čas niste sigurni da li su prave, realne. Sačekajte, pokazaće vrijeme sve.

Ljubav. Realno gledano, odnos sa osobom koju volite odvijaće se bez nekih velikih talasanja. Tu ste jedno za drugo i to je to.

Kod nekih od vas manji će problem predstavljati povremeno preispitivanje – kao da pokušavate sami sa sobom da se dogovorite šta je ono što zaista hoćete i da li je osoba, sa kojom ste, vrijedna vašeg truda. Međutim, sva ta pitanja ostaće samo u vašoj glavi – prelazićete preko njih i posvetiti se partneru, u potpuosti.

Slobodni Bikovi, preko društvenih mreža, u ovoj sedmici, stoji najezda kontakata i udvarača. Ako vam je lijepo – uživajte i ćakulajte. A možda se i neka ozbiljnija priča vremenom izrodi.

Hrana. Nije vama lako u ovom periodu, nimalo. Apetiti bujaju, a vjerovatno imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o tome šta biste mogli smazati.

Makar probajte da više jedete neke voćkice i povrćkice i ne obilazite toliko često frižider – tu je on, neće nigdje da pobjegne.

Novac. Finansijska stabilnost postoji, ali postoje i preveliki troškovi. Zakočite malo.

Zdravlje. Manji problemi sa grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info