Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Pa, vrijeme je za ozbiljnost, odgovornost i važne poslovne priče. Saturn ulazi u ovoj sedmici u vaš znak i donosi vam i svoju težinu, ali i svoje darove. Ni jedno ni drugo ne možete da izbjegnete pa ni ne pokušavajte.

Moraćete ozbiljno da se posvetite prvo onome što želite, a onda i onome što morate. Sedmica pred vama nije loša, nimalo. Pokrenuće se stvari, možda ne one koje očekujete, ali sigurno one koje su dobre za vas. Postavićete se ozbiljno i ozbiljne ljude i poslovne prilike ćete privući.

Ljubav. Venera vam je u polju doma, Sunce vam ulazi u polje pokreta i komunikacije i, naravno, Saturn dolazi u vaš znak. I šta sad sve to znači?

Pa, znači da je Vodolijama vrijeme da odrastu, bar u emotivnom smislu i da sjednu i ozbiljno porazgovaraju sa voljenom osobom. Da riješe neke nedoumice, da pokrenu važna pitanja. A i da se više smiju i uživaju. Stoji da će vas još neko vrijeme mučiti neke situacije, neke unutrašnje borbe, ali sve će to doći vremenom na svoje.

Slobodne Vodolije, ukoliko imate simpatiju, vrijeme je da ispravite greške iz prethodnog perioda i pokrenete jaču komunikaciju, susrete.

Hrana. Merkur se ponovo vratio u vaše polje hrane, što znači da je sada pravi momenat da ispravite sve greške koje ste napravili u ovom segmentu u proteklih par mjeseci.

Najbolja varijanta za vas je trenutno – više malih obroka, mnogo tečnosti, supica, čorbica. Slatkiši – ma nikako.

Novac. Novac dolazi sa više strana. Sve pomalo, ali taman koliko treba.

Zdravlje. Dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info